Mijn aanbod

 

 

Meer persoonlijke aandacht in een kleine groep

 

 

Socialiseren is één (zo niet DE) belangrijkste taak van een nieuwe hondenbaas. Je hond moet vanaf jongs af aan wennen aan andere honden, mensen, verkeer, geluiden, de stad, andere dieren ….. ga zo maar door.

De eerste 2 kun je goed trainen in een groepstraining, maar socialiseren mag niet afhangen van dat ene lesje per week bij de hondenschool. Socialiseren en leren doe je ook buiten dat lesje bij de hondenschool, of juist DAN!

Spelen met andere honden kan erg prettig zijn voor je hond, maar dat is iets wat je niet bij de hondenschool moet oefenen, maa daarbuiten in het “wild”.
Je hond leert met honden omgaan in het bos, in het park, tijdens een wandeling.
De honden in de groep tijdens de les worden een bekende groep voor je hond, je hond gaat daar aan wennen. Het is juist belangrijk dat hij met meer dan die groep kennis kan maken.

Bovendien …… heb je je wel eens afgevraagd of je hond het wel zo leuk vindt om op een afgesloten veld te staan met die blaffende terrier, of drukke labrador? 

1 op 1 lessen

 

 

Ik bied 1 op 1 lessen aan, dit betekent dat je hier komt op een afgesproken moment met jouw hond (pup) en kunt profiteren van al mijn aandacht voor jullie beide.
Zo’n les duurt maximaal 3 kwartier en je hond leert dezelfde dingen als in een groepsles, maar dan met volledige focus en aandacht voor jou als baas.

Omdat er geen afleiding is van andere honden of mensen, kan je veel gerichter trainen en je echt focussen op het gedrag en lichaamstaal van je hond.

Bij pups kan aandacht voor de baas soms echt lastig zijn, vooral in een groeples. Daarom is een 1 op 1 training hiervoor de ideale oplossing.
En nogmaals, het spelen en contact met andere honden kun je buiten de les om zelf trainen op andere plekken, dat mag niet van ons veld afhangen.

Let op: de lessen worden overdag in de ochtend gegeven, niet ‘s avonds.

Geen gedragstherapie!

Op dit moment neem ik GEEN consulten aan voor een gedragstherapie sessie. Mijn aanbod geldt op dit moment alleen voor pups die de basis training willen hebben.

Kleine groep

 

 

Vinden jij en je hond het toch leuker om met wat meer honden in een groep te trainen? dan kun je dit aangeven bij je aanmelding en kan ik kijken of er een groepje kan starten op een afgesproken datum.

Dit is dan geen grote groep en met honden van dezelfde leeftijd als jouw hond.

Maximaal 4 cursisten per groep

Dit is perfect voor jou, als …..

 

 

….. je liever niet in een groep traint

….. je snel overprikkeld raakt in een groep mensen

….. je graag traint op een moment dat het jou uitkomt

….. je de totale aandacht en focus van je hond wilt zonder afleidingen van anderen

….. je bepaalde oefeningen hebt waar je extra de aandacht op wilt richten

….. je alle tijd wilt hebben om je vragen te bespreken

….. je het je hond gunt om alles uit een les te halen wat er in zit, in volledige rust en kalmte

Vergeet niet: Als je iemand kent met een pup van dezelfde leeftijd als jouw pup kun je ook kiezen voor een prive les met z’n 2en of 3en

Praktische informatie

 

 

Een training bestaat uit 5 lessen

Een pakket van 5 lessen (1 op 1) kost 150,00 p.p

Een pakket van 5 lessen (groep) kost 100,00 p.p

Je ontvangt gratis toegang tot een besloten website waar alle ofeningen op video staan die je altijd kunt raadplegen

Je krijgt bij aanmelding en betaling een informatie document via de app of mail

Je ontvangt aan het eind van de lessen altijd een certificaat

Aanmeldformulier