Sport & Spel

Voor honden vanaf 6 maanden

 

“Alles draait om samenwerking”

Sport en spel geven wij van april tot oktober. In de andere maanden geven we deze training niet.

Sport en spel is geen behendigheid, waar het gaat om snelheid van baas en hond, wedstrijden lopen. Sport en spel is de hond kennis laten maken met toestellen op een kleinschalige manier. De toestellingen staan niet hoog, zijn niet ingewikkeld en voor elke hond veilig om te doen.

De training duurt ongeveer een uur waarbij iedereen om de beurt een rondje parcours loopt.

 

Wat komt aan bod tijdens deze training

Tijdens de sport en spel maken we gebruik van verschillende toestellen:

– de wip
– de tunnel
– paaltjes
– hoogte sprongen
– de band
– een lage kattenloop
– hoepels
– vreemde ondergronden

Praktische informatie

Een training bestaat uit 10 lessen, ééns per week. Deze lessen kan je opmaken in 12 weken, dus mocht je een keer niet kunnen dan is dat geen probleem, de les ben je niet kwijt.
Let op: de les gaat alleen door als het weer goed is, het veld niet nat is door de regen en er minimaal 3 cursisten aanwezig zijn.

We werken met instroom, dit betekent dat je altijd kunt instromen in een bestaande groep. Grote voordeel is dat je hierdoor niet hoeft te wachten tot er weer een nieuwe groep start. Wel hebben onze puppycursisten voorrang op een plekje in de pubergroep.

Door onderstaand formulier in te vullen kan je je aanmelden voor een training. Je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons waarin we je laten weten of we een plekje voor je hebben op dat moment.

Prijs: € 100 euro voor 10 lessen
Avond: vrijdag 1900 uur

Aanmeldformulier Sport en Spel